Perihal Buah Mangga...

Salam semua...lama benor ase tak mengupdate belog..hari nie xciter pasal shaklee..tapi sy nak cite pasal buag mangga nie haa..

Alkisahnya teringin benor lahaii nk mkn Mangga Epal..ehh..mngidam mangga je xde benda pelik2 pun..
haaa..bila preggy dh 23weeks bru dapat mangga epal nie..Terima kasih byk2 pada office mate sy nie haa..yg tlg carikan..:)

sebenarnya ada 5 biji..daku dah ngap terus..:)

Tp kan,,preggy kali nie mmg sy x mkn asam..tp just suka mangga yg mnis2 ala2 masam x berapa nk masam....


hehe..ok lahh smpi sini jelah cerita pasal mangga nie..hhihi..

ohh ye pasanan penaja :-

PM sy sekiranya berminat dengan supplement shaklee, 
ESP tengah Hot nie..beli 6 percuma 1..

COD area, Shah Alam, Subang U5, Subang Bestari, sg Buloh, Ara damansara, Sunway damansara, ikea, Rawang


PROMOSI BULAN MARCH 2014 : BUY 6 FREE 1 ENERGYZING SOY PROTEIN (ESP)




ADA APA YG ISTIMEWA DGN PROMOSI BULAN MARCH INI???????

ANDA MAHU TAHU???

Sini sy terangkan lebih lanjut..:-

➽ Beli 6 tin ESP, anda akan dapat PERCUMA 1 tin ESP

➽ Beli 6 tin ESP, anda akan dapat KEAHLIAN PERCUMA yang bernilai RM75

➽ Beli 6 tin ESP, anda akan dapat cash back atau duit bonus Shaklee pada pertengahan bulan April

➽ Bulan pertama untuk mengutip point Menunaikan UMRAH dan jelajah Italy fully sponosred by Shaklee

➽ Hadiah yang lumayan daripada leader kumpulan yang tiada pada bulan-bulan lain

➽ Jumlah keuntungan yang bakal anda perolehi dengan belian 6 tin ESP ialah RM231. MasyaAllah, SubhanaAllah.....sgt2 berbaloi-baloinya if korang join membership Shaklee bulan ni.

HARI2 org tanya..kak bila ESP nk PROMOSI nie...haaaa..sekarang lah masanya kalau korang semua nak borong sebnyk mungkin, March mmg berita gembira untuk para penggemar ESP Shaklee.

Meh akak story sikit serba ringkas Siapa yg perlu amalkan ESP nie..
✿ nak cantik mulus tiada cela amik ESP...
✿ nak gebu gebas, montok sana sini amik ESP..
✿ nak banyakkan susu minum ESP...
✿ wanita bekerjaya yang letih menguruskan rumahtangga ambil ESP untuk tenaga harian ...
✿ wanita yang nak tingkatkan tahap kesuburan & cuba utk hamil ESP juga penawarnya...
✿ Diabetis,wanita hamil,eczema...semua boleh.
✿ Anda gastrik, amalkan ESP..
✿ Senang kata,satu tin ESP boleh berkongsi satu rumah...
Lagi mengenai ESP boleh baca di link ni: http://sukahealthyfood.blogspot.com/2013/10/esp-shaklee.html

Wooowwwww…terlajak banyak fungsi ESP ni..
Yang pastinya ESP dijamin:
✔ BERKESAN
✔ HALAL
✔ MEMPUNYAI KELULUSAN KKM
✔ ORGANIK
✔TIADA KESAN SAMPINGAN

NAK beli 6 tin sekali???

cepat pm akak okeh.






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers


up