~Petua Awet Muda Ayu Raudhah~

Assalamualaikum semua sahabat-sahabat ku...

Rasa dah berhari-hari tak buat entry nie..okeh..daku takmo cakap banyak...just nak share ape petua yang Ayu Raudhah amalkan utk kelihatan sihat, ceria, dari dalam hingga ke luar tubuh.

Sape tak kenal Ayu raudhah nie kan..retis terkenal lah katakan...haaa..cantik sokmo kulit muka dia, gebus mulus, awet muda...manis je kann...:) nk cam dia jugak??? boleh ajoo..

Petikan nie daku ambil dari Harian Metro. katanya lebih lanjut : -

Menyentuh tentang pemakanan, Ayu kurang mengambil nasi dan sangat mengawal makan. Disebabkan berat badannya mudah naik jika tidak dijaga, Ayu perlu mengambil jumlah makanan pada kadar sedikit.
“Selain mengawal pemakanan, saya turut mengamalkan minuman kesihatan iaitu sirap Shaklee,” katanya.
Untuk mengekalkan bentuk badan menarik, Ayu turut melakukan senaman bangkit tubi sebanyak 50 kali sebelum tidur.
Haaahhh..itu dia petua dari Ayu Rhaudah. Saya ambil petikan daripada interview Ayu Raudhah bersama

 Harian Metro. Credit pada Harian Metro.

dan katanya lagi..:- okehh nie yg daku telah ringkas kan,

Tips kecantikan wajah 
- Membersihkan dan menjaga muka dengan kerap
- Menyapu ais pada muka untuk merawat kulit bermasalah
- Menjalani rawatan muka dari produk - produk yang dipercayai

  
Tips kesihatan rambut 
- Menggunakan daun bunga raya

Ni petua Ayu Raudhah untuk penjgaan mahkota wanita ni..
“Ambil 10 helai daun bunga raya dan tumbuk sehingga halus. Kemudian, sapukan pada rambut hingga ke akarnya. Balutkan rambut dengan “shower cap” selama 30 minit. “Akhir sekali, cuci dengan air bersih. Amalkan dua kali seminggu. Insya-Allah rambut menjadi lebih lembut dan bersinar,” ujarnya.

Tips kesihatan tubuh badan  
- Menjaga pemakanan
- Melakukan senaman (bangkit tubi 50 kali sebelum tidur)

mengamalkan sirap Shaklee (Vivix)



Woowww...cer tgk last sekali tu apa dia kata...dia amalkan sirap Shaklee, ape sirap Shaklee tu???..
kalau korang nak tahu sirap shaklee tu adalah VIVIX ..:) memamg dah kata vivix nie sememang nya bagus.


Apa tu VIVIX?

VIVIX merupakan tonik anti-penuaan pelbagai manfaat yang sesuai untuk mereka yang menghidapi diabetes, arthritis, gout, dan macam-macam lagi. Mengandungi resveratrol yang dipercayai mampu memperbaiki DNA seterusnya mencegah penuaan berlaku dengan pantas.

Untuk ibu-ibu yang tidak menyususkan atau pn mengandung, korang boleh cuba VIVIX untuk kesihatan optimum. Sesuai sangat - sangat kalau nak dijadikan hadiah kepada ibu dan ayah kita juga tau. atau pun yang susah nak telan ubat berbentuk pil.


**VIVIX tidak dibenarkan beri kepada kanak-kanak, wanita hamil, dan ibu yang sedang menyusukan bayi.

Haa..teruja x dengan ape yg korang baca dekat atas td..kalau daku memang teruja sokmo lah..:)
kalau nak order boleh call/atau wasap je Atie ok.

Email:yattisma@gmail.com
Tel : 010 7628163
Id : 1003021
COD area : Subang U5, Shahalam, ara damansara, sg buloh, sunway damansara dan Rawang

**product-product ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.


0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers


up