~Set Penyusuan Shaklee ku~

Harinie nak share cerita pasal set penyusuan shaklee yang membuat daku jatuh cinta dan terus terjatuh hati sehingga jauh ku selami jiwa shaklee sampai ke hari ini.

Cerita bermula bila cuti bersalin hanya dapat 2 bulan dari sini lah kepala daku pening risau, takut, kesian akan si kecil tak cukup susu, dalam hati NO SUSU FM aka susu Lembu..hahaha mak nekad nak oii cari jugak supplement - supplement yang boleh banyakkan susu. selidik punya selidik, kaji punya kaji, banyak betul testimoni - testimoni set penyusuan shaklee nie...haaa nampak...dari sini lah daku terus tertarik nak mencuba...alaa apa salahnya try kan...keluar duit sikit je...:) keputusan dah dibuat. makanya pencarian dengan SIAPA daku nak beli???

Soal beli dengan siapa?? mujurlah teringat ada sorang kawan nie sid shaklee duk dekat sri kembangan, punya lah gigih cari no tepon dia..deal punya deal....selang sehari sampai dah supplement di tangan ...wahhhh...kan main excited menerainya..:)

Selepas sehari ambil set penyusuan nie dgn beberapa tips2 yg diberikan rasa macam nak nangis korang tau tak...(T_T)...syukur sangat-sangat, rasa idok lah nyesal..hasil mengepump yang pertama daku mngumpul 5oz dalam setengah Jam sahaja...macam miracle...

Perasaan gembira, terharu, nangis semua ada..terus call hubby nak share kegembiraan tu tau..:) haa..dengan rasa bangganya dekat sini daku nak bgtau, memang tak pernah rasa kesal bila ambil supplement SET PENYUSUAN terbaik dari shaklee.

Sempat jugak lah daku memoirkan picture-picture ini sebagai bukti dan kenangan untuk dikongsikan kpd kawan2 dan mommy kat luar sana yang masih ragu-ragu dgn Shaklee.



If korang nak tau bila ambil set penyusuan shaklee nie, baby kita pun ikut bambam and comel, :)


Nak tengok lagi apa Set penyusuan nie boleh buat sila rujuk SINI

Ada banyak lagi product-product Shaklee yang terbaik yang anda boleh ambil sebagai makanan tambahan anda.kat mana nak rujuk?? just klik link ini SHAKLEE di HATI ku..jika berminat anda boleh terus hubungi Atie untuk pesanan dan pertanyaan.

Email:yattisma@gmail.com
Tel : 010 7628163
Id : 1003021
COD area : Subang U5, Shahalam, ara damansara, sg buloh, sunway damansara dan Rawwang

**product-product ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.





0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers


up